Spojenie dvoch legiend pop music, Sting a Paul Simon idú na turné

11.09.2014 Bratislava

Bratislava 11. septembra (Teraz.sk) - Nezabudnuteľné hlasy a nestarnúce hity v podaní fenomenálnych hudobníkov odznejú na európskej časti turné Paul Simon & Sting On Stage Together.

Všetci hudobní nadšenci sa môže tešiť na jednu z top koncertov budúceho roka. Američan Paul Simon a Brit Sting sa spolu predstavia v Prahe, Krakove aj vo Viedni.

Počas koncertu by mali predviesť viac ako 30 skladieb. "Dlhoroční priatelia Paul Simon a Sting predstavili koncept turné On Stage Together po prvý raz v roku 2013, keď vystupovali pre nadáciu Robin Hood Foundation. Ako sa ukázalo na ich tohtoročnom severoamerickom turné, na koncertoch sa predstavia dvaja ikonickí speváci a textári, ktorí so sprievodnými kapelami predstavia svoje najznámejšie skladby a to spoločne aj každý sám," uviedol Petr Novák.

V pražskej O2 aréne muzikanti vystúpia 14. marca. Vstupenky budú podľa Petra Nováka z usporiadateľskej agentúry Live Nation predávať od 1990 do 4990 Kč (v prepočte približne od 72 do 180 eur).

Dvojica sa okrem Prahy ukáže 12. marca v Krakove a 1. apríla vo Viedni. Vstupenky na oba koncerty by sa mali dostať do predaja v piatok 19. septembra.
 

Vyberte región